Ons team bestaat uit mensen met een liefde voor “geven”. Want wat is er nu leuker dan geven!
Share this love! Your smile is our gift!

Life is a Gift is een (full service) gift agency die toegewijd, professioneel en verfrissend werkt. Onze filosofie is dat het leven op alle fronten een cadeautje is: Life is a Gift. Waardering voor u, uw medewerker, uw relatie of medemens staan voorop.

Onze producten zijn zeer divers en varieren van kerstpakketten, op maat gemaakte kerstpakketten en relatiegeschenken tot personal shopping van speciale gifts voor uw medewerkers of relaties.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Met onze oneindige ambitie zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten, ideeen en samenwerkingsverbanden. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends en kijken wij met een verfrissende blik naar uw vraagstuk.

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Onze showroom is op afspraak geopend:
Life is a Gift
De Compagnie 40
1689 AG ZWAAG

KvK: 60047488
BTW: NL1965.59.972B01

info@lifeisagift.nl
06-24641790


bg_image

Sandra
Oprichter en eigenaar

Altijd op zoek naar de leukste en laatste trends op het gebied van lifestyle en cadeautjes.
bg_image

Silvia
Allround

Dit manusje van alles is een echte alleskunner. Multi-inzetbaar en is een trendwatcher op het gebied van baby's en kinderen. De laatste trends op het gebied van kraamcadeaus, Sinterklaas ideeen en kinderverjaardagscadeaus komen dan ook van haar hand.
bg_image

Brenda
Lifestyle & Fairtrade

Deze globetrotter is onze trendwatcher op het gebied van travelling en kan ons altijd de laatste trends op het gebied van lifestyle bij brengen. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor fairtrade.
bg_image

Lara
Lifestyle

Lara is ons manusje van alles. Zij zorgt ervoor dat dat showroom er gelikt uit blijft zien. Daarnaast heeft ze een passie voor lifestyle en interieur. Zij struint het internet af naar leuke nieuwe gifts en komt altijd met leuke en verrassende ideeën. Daarnaast kunnen we haar wel chef inpakken noemen. Zij weet namelijk ieder cadeau zo mooi in te pakken dat je het haast niet wilt uitpakken. Dat is toch al een feestje op zich.