Ons team bestaat uit mensen met een liefde voor “geven”. Want wat is er nu leuker dan geven!
Share this love! Your smile is our gift!

Life is a Gift is een (full service) gift agency die toegewijd, professioneel en verfrissend werkt. Onze filosofie is dat het leven op alle fronten een cadeautje is: Life is a Gift. Waardering voor u, uw medewerker, uw relatie of medemens staan voorop.

Onze producten zijn zeer divers en varieren van kerstpakketten, op maat gemaakte kerstpakketten en relatiegeschenken tot personal shopping van speciale gifts voor uw medewerkers of relaties.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Met onze oneindige ambitie zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten, ideeen en samenwerkingsverbanden. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends en kijken wij met een verfrissende blik naar uw vraagstuk.

U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Onze showroom is op afspraak geopend:
Life is a Gift
De Compagnie 40
1689 AG ZWAAG

KvK: 60047488
BTW: NL1965.59.972B01

info@lifeisagift.nl
06-24641790


Sandra
Oprichter en eigenaar

Altijd op zoek naar de leukste en laatste trends op het gebied van lifestyle en cadeautjes.

Lara
Lifestyle

Lara heeft een passie voor lifestyle en interieur. Zij struint het internet af naar leuke nieuwe gifts en komt altijd met leuke en verrassende ideeën. 

Carolien
Chef Inpakken

Carolien noemen we ook wel chef inpakken. Zij weet namelijk ieder cadeau zo mooi in te pakken dat je het haast niet wilt uitpakken. Dat is toch al een feestje op zich.

Ge
Allround

Ge is een echte alleskunner. Hij verzorgt hand- en spandiensten, maar ook het bezorgen van onze pakketten bij bedrijven, het meedraaien in de productie en magazijnbeheer. Multi-inzetbaar!