De leukste online cadeauwinkel van Nederland!
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50,-
Altijd een feestje om uit te pakken!

Xmas gifts voor personeel of relaties

Jij Bent Goud Waard Gift Box

Deze gouden gift box is gevuld met een gouden flesje prosecco van Bottega Gold, een handzeep en een body wash met gouden glitter en de tekst Jij bent goud waard.
€17,95

Uncork Gift Box

Deze chique gift box is gevuld met de volgende cadeaus: spelletje Five of a Kind in luxe verpakking, een zwart wijnglas gevuld met kaars en de tekst Time to Uncork & Unwind, een goud zwart flesje Prosecco van Ilmiogusto en een potje met kurk gevuld met lu
€32,95

Prosecco Gift Box

Een leuke gift box gevuld in prosecco thema. De gift box is gevuld met een lekkere Prosecco (wordt tijdelijk met andere prosecco geleverd dan op foto is afgebeeld), Prosecco Meringues en het spel Prosecco Pong. Fijne avond! ;-)
€22,95

The sky is the limit Gift Box

Deze gouden giftbox is gevuld met een Bottega Gold Prosecco fles en een luxe geurkaars in goud glimmend glas met de tekst The Sky is the limit.
€39,95

Prosecco Rosé Gift Box

Een houten kistje gevuld met een lekker flesje bubbels en een luxe geurkaars met mini lucifers. Het schattige piccolo flesje rosé prosecco van Bottega in combinatie met een prachtige geurkaars in glas met gouden panter erop en mini lucifers zijn een prach
€29,95
De leukste online cadeauwinkel van Nederland!
Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50,-
Altijd een feestje om uit te pakken!