Let op! Het is bij PostNL drukker dan normaal vanwege de Corona maatregelen. Uw pakket kan langer onderweg zijn.

Life is a Gift showt de hipste zomerdrankjes!

De zomer is in volle gang en dat betekent dat we weer helemaal los gaan op de terrassen van Nederland. Er zijn een aantal drankjes die je zeker geprobeerd moet hebben deze zomer. Thuis of op het terras maakt niet uit… Deze drankjes brengen je in zomerse sferen!

1. Limonsecco van Il Miogusto
Limoncello was vorig jaar al een hype, maar dit jaar gaat het gewoon nog even door. De Limonsecco van Ilmiogusto moet je echt geproefd hebben. Met stip op 1 het lekkerste drankje van deze zomer! Een prachtig vormgegeven groen gele fles met daarin een, zoals ze het zelf omschrijven, fantastisch huwelijk van fruitige Limoncello en een heerlijk mousserende Prosecco. Het ideale drankje voor warme dagen en zwoele nachten.

2. Limon Secco van Black & Bianco
Limon Secco is ook een heerlijke prosecco met de frisse touch van citroen. Black & bianco heeft dit in een mooie zwart wit fles gestopt. Ook zeker de moeite waard. Celebrate life met deze limonsecco.

3. 9.5 Cold Wine Pink van wijnhuis Astoria
Deze rose prosecco heeft een verleidelijke geur met vooral veel rode fruittonen. Rode bessen, aardbeien en veel framboos. Zwoele tonen van kersenconfiture en iets snoepig. Toegankelijke smaken van rode bosbessen, rijpe kersen, rozen en granaatappel. Goede frisse zuren, lichte bitters en een open karakter. Fijne afdronk met soepele balans tussen fruit, frisdroog en sap. Door het frisse karakter en de soepele rode fruittonen, is deze wijn heerlijk doordrinkbaar en geweldig als aperitief. Helemaal onweerstaanbaar als de Pink Coldwine wordt gedronken zoals het hoort, op 3 graden; direct uit het ijs! Dus plof alvast maar neer in de loungebank en laat je verrassen door deze Pink Cold Wine.

Shop hier de hipste drankjes…